Tuesday, August 4, 2009

StaCy'S biRThday PARty


fuhhh...penat!!!!
memang penat klu organize event nih
3 ogos..
pukul 9 pagi lg dah ade kt uma mrs.X..fetch capik la ingat...
taw2 kene angkat majalah2 sponsored by karangkraf..berat beb..sungguh!!
liana dah la mintak amik dia pukul 10..last2 pukul 11 lebey kitorg sampai kt liana
sbb mrs.X ajak mkn breakfast kt bistro dlu..
kene la ikot..huk huk..
lepas amik liana kt kelana jaya,kitorg shoot bandar sri damansara
sbb nk amik brg sponsor lg dari power root..4 kotak diorg bg..liana sampai xmuat kt blakang
huhu~



then g hotel tu troz....sampai sane,kene la wat keje...dah kate ajk,mesti r kene wat keje...
nie jer sumbangan yg dapat aku tolong..klu dari segi kewangan,aku memang xmampu la kn..



hee....first keje siapkn goody bag sume..bunyi cm senang,tp saket blakang gak la..
sbb bongkok2 jer..huhu...pastu tampal2 name sponsor kt backdrop...
then brg paling berat mai..PA system...giler berat dowh..speaker besar2 aku...
tinggi...berat nk mampos...
dah kul 6 lebey cmtu,aku g siap2 kt bilik naizle..
dalam kul 7.30,keje aku start la...aku jd usher(yg tunjuk2 meja guest)
time nie kaki aku lengoh nk mampos...sumpah aku rase sakit..main futsal 2 jam pown xde cmnie
abes jer keje aku,baru la dapat rehat sket..xde la rehat sgt,kire kurang la..
time stacy sampai,kitorg nk wat gimik la pe sume,kene plak ttp lampu bagai..
ikotkn jer kate flow manager..huahuahua
then kitorg bwk kek plak..time nih stacy sume leka tgk slideshow..
terharu stacy..muke dah lain..huhu..
time stacy wat show ke pe plak,keje aku cover camera plak..jgn bg org dpn halang camera..huhu
kawal stacy pown ade gak..jgn bg org amik2 gambar time2 nie
sbb time nk tangkap gambar sume time last2
n then time games plak,aku kene susun prop untuk game,pegang kayu for limbo rawk..
time last aktiviti nie yg paling aku ske..KEK FIGHT!!!!!
haha~


abes stacy aku kerje kan,dia lap jer muke,aku tambah lg.haha..jht gler..
pastu stacy pown bleyh thn gak,buat aku xingat nyer..huhu..
nk wat kt chaq,dia asyik lari..siot..huhu
chaq buat kt aku lg la kejam...abes kene grip aku..huahua..
aku kejar dia sampai luar hotel..sampai penat gak la..
xpe2..lain kali aku revenge!!hahaha(gelak jahat)
dlm kul 12.45 cmtu baru la balik...
fiiiuuuuuuhhhhh.....
thanks stacy frenz!!!
u guys memang best!!!


No comments: