Wednesday, May 13, 2009

sedey fon saket..

sedey...fon aku saket...
aku nie ganas sgt...
ari tu aku br tukar screen dia..
sbb calar sket..
aku rimas klu bende aku ade cacat sket..
ingat dah tukar,dia ok..
rupenyer screen bar tuh ade problem..
xcukop sensitif..
ssh nk click..aku hantar la g kedai balik td..org tu ckp fon aku kene tinggal sane..
masok wad fon aku nih...sedey2...
bagaimana nk jalani kehidupan tanpa fon nih..
walaupon sekejap tp rse cm lame..
org tu ckp esk ptg siap la..
tp aku nie jenis resah klu xdkt dgn fon..
fon nie bini ketiga aku selepas kete aku tuh.
huhu..
aku syg betol ngan barang2 aku..
tu yg sedey bgt tuh...
ehek ehek ehek...
harap2 esk siap cepat..
nasib org kedai tuh aku memang kenal..kwn bapak aku gak la..
dia ckp klu dpt claim screen aku tuh,so,its FOC..
berterima kasih gak la kt abg tuh..
hehehe...
tp sedey gak sbb terpisah dgn fon..
huhuhuhu..
rse cm nk pegi cepatkan jam jer..hehe..
mlm nie aku nk tdo awal n bgn lewat for tomorrow..
so xde la rase lame sgt mase berjalan...hehehe~

No comments: