Sunday, February 22, 2009

KEHILANGAN = KEKOSONGAN


keseorangan...
kebelakangan ni aku xtaw kenape aku rase kosong sangat..
sedangkan aku teramat lah sibuk dgn pembelajaran kt college aku tuh...
tp tetap aku rase mcm ade sesuatu yg hilang dan perlu aku lakukan...
awalnyer,memang malas nk fikir tentang ape lah yg aku hilang sampai aku rase kekosongan sangat nih..
walaupun org lain xkn nampak kerunsingan aku nih,tp tu la yg sebenar nyer yg terjadi...
puas aku pusing2 fikirkan...
mengeluh aku..
sampai xbtol aku dok fikir2....
penat..
tambahan dgn mggu lepas aku penuh dgn mid-term exam,memang menambahkan lagi kepeningan aku..
syukur cuti semnggu,dapat aku tenangkan fikiran sambil cuba mencari kehilangan yg terasa dalam diri aku nih...
Dah masok 3 hari aku cuti,baru aku tahu apa sebenarnye jd kt aku nih...
aku sebenarnye rindukan saat2 mase ade girlfriend dulu..
aku pelik gak kenape aku tibe-tibe rase mcm nih....
mungkin disebabkn kisah hari tu aku terserempak dgn ex-girlfriend aku.....
terus aku teringat time hapy2 dulu...
terus down aku rase time tuh...
aku nih jenis susah kalau hidup sorang nih..
mesti nk kene ade teman...
tp aku dah janji dgn diri aku sendiri....
aku xnk carik perempuan lagi...
sebab dah byk pengalaman yang aku lalui...
sekalipun aku nk ade girlfriend, aku nk carik yang betul2 aku boleh fahami,dan org tu betul2 boleh faham diri aku nih...
aku nie dah la jenis susah org nk faham sebenarnye..
tu la masalah utama sebenar nyer, aku dah janji dgn diri aku sendiri yang aku xnk ade girlfriend dalam mase terdekat nie...
dalam mase yang same,aku teringin untuk ade orang yang senang aku cerita masalah aku,orang yang memahami aku,orang yang boleh nasihati aku,orang ingin berkongsi masalah,yang boleh gelak sama2,jalan sama2,makan sama2...
aku rindu sangat nk jd cm dulu lagi...
ade pasangan...
banyak dpt belajar terutama pengalaman untuk menjalani mase depan nnt...
bile la agak nyer aku nk dapat org macam yang aku idam kan nie...
mungkin aku hanye perlu menunggu sehingga sampai waktu tu kowt....
biarlah aku serahkan jer pada tuhan agar tuhan mempercepatkan waktu nyer..




No comments: