Friday, February 27, 2009

TASK???i dont know management

aduhhhh....
pening nih...aku study kt unisel pasal engineering..
taw2 kt stacyfrenz nih kene byk gne management...
memang aku la org paling blur..
diorng td ade buat meeting sket untuk big event...
ade berita gembira,ade berita buruk..
yg gembire nyer,task untuk bowling aku ditangguhkn...YEAY!!!!!
hehe...tp penat gak la aku pegi survey brg sume,taw2 kene tangguh..
yang berita buruk dia...
aku ade task baru...argghhhh...
aku kene g carik sponsor...
diorg nih nk buat sukaneka untuk kanak2 ribena...
kinda charity work gak la...
yg xbest aku kene carik sponsor..aku dah la xreti pape.....
nasib aku balik nih aku borak ngan haori...
haori byk bley tolong....sbb dia biase buat event2 nih...carik sponsor sume dia dah biase la...
nasib aku ade kwn cmni...byk membantu...
harapan aku nk event ni berjaya sbb ade reward dia..huhuhu
boleyh pegi melancong kata abg casper..yeayyy!!!!



CERITA BARU!!!!

Lalalalala..
sungguh malas nk update tp nk buat cmner,kene gak update gak...
disebabkn td dah kene perli sket oleh kos...
hahhahahaha~
dia ckp blog aku dah bersarang dah
hehehe...kene aku setepek....lalala~
td ade event sket kt uma auntie..
aku join la seperti biase..
aku dtg tuh niat sebenarnye nk blajar buat paper work..
liyana nk ajar kn...taw2 ade event sket kt uma auntie iaitu menyambut bday riana,casper n mae...
sambut lg???nie kali kedua kn???
hahahha..
nk buat cmner..dah ade org sponsor nk buatkn...ramai gak dtg....
ade azri dr mystarz lg gak...si sun la yg angkot...huahuahua~
ntah cmner dia bley rapat ngan azri tu ntah..hehhee
tgk la pic2 kitorg td...


bday boy2 n bday girlz...
aku xkire,bday aku nnt aku nk dibuat byk2 kali gak...hehe~


kpd sape2 yg xkenal..azri (mystarz LG) yg pakai sweater putih tuh..

Sunday, February 22, 2009

KEHILANGAN = KEKOSONGAN


keseorangan...
kebelakangan ni aku xtaw kenape aku rase kosong sangat..
sedangkan aku teramat lah sibuk dgn pembelajaran kt college aku tuh...
tp tetap aku rase mcm ade sesuatu yg hilang dan perlu aku lakukan...
awalnyer,memang malas nk fikir tentang ape lah yg aku hilang sampai aku rase kekosongan sangat nih..
walaupun org lain xkn nampak kerunsingan aku nih,tp tu la yg sebenar nyer yg terjadi...
puas aku pusing2 fikirkan...
mengeluh aku..
sampai xbtol aku dok fikir2....
penat..
tambahan dgn mggu lepas aku penuh dgn mid-term exam,memang menambahkan lagi kepeningan aku..
syukur cuti semnggu,dapat aku tenangkan fikiran sambil cuba mencari kehilangan yg terasa dalam diri aku nih...
Dah masok 3 hari aku cuti,baru aku tahu apa sebenarnye jd kt aku nih...
aku sebenarnye rindukan saat2 mase ade girlfriend dulu..
aku pelik gak kenape aku tibe-tibe rase mcm nih....
mungkin disebabkn kisah hari tu aku terserempak dgn ex-girlfriend aku.....
terus aku teringat time hapy2 dulu...
terus down aku rase time tuh...
aku nih jenis susah kalau hidup sorang nih..
mesti nk kene ade teman...
tp aku dah janji dgn diri aku sendiri....
aku xnk carik perempuan lagi...
sebab dah byk pengalaman yang aku lalui...
sekalipun aku nk ade girlfriend, aku nk carik yang betul2 aku boleh fahami,dan org tu betul2 boleh faham diri aku nih...
aku nie dah la jenis susah org nk faham sebenarnye..
tu la masalah utama sebenar nyer, aku dah janji dgn diri aku sendiri yang aku xnk ade girlfriend dalam mase terdekat nie...
dalam mase yang same,aku teringin untuk ade orang yang senang aku cerita masalah aku,orang yang memahami aku,orang yang boleh nasihati aku,orang ingin berkongsi masalah,yang boleh gelak sama2,jalan sama2,makan sama2...
aku rindu sangat nk jd cm dulu lagi...
ade pasangan...
banyak dpt belajar terutama pengalaman untuk menjalani mase depan nnt...
bile la agak nyer aku nk dapat org macam yang aku idam kan nie...
mungkin aku hanye perlu menunggu sehingga sampai waktu tu kowt....
biarlah aku serahkan jer pada tuhan agar tuhan mempercepatkan waktu nyer..



video

Friday, February 6, 2009

AARRGGHHHH!!!!

TENSION!!!!
dah final year nih busy bangat...
stress aku nih
dah laa byk problem plak...
menambahkan lg sakit kepale aku nih...
busy sampai xdpt on9 lgsg..

so,i beg for apologee kepade yg rajin bkk my blog nih..
sori sbb lame x update... 
beribu ampun dipohan yaa

nnt2 if i free,i'll akan slalu update blog keyh...
wait keyh..
bye all11
MWARCKKKXXXX!!!