Sunday, December 14, 2008

HAVING SOME FUN AT STACY'S HSE


Smlm,14/12/2008,ade program sket kt uma stacy...tarikh tu nk kene ingat tu sbb 1st time g uma stacy...haha...gerak dari uma aku kul 5.15,pastu g amik nik then troz amik reen plak...pastu gerak lagi uma mrs.X..byk destinasi aku..haha...konvoi ngan mrs.x g uma kos dlu sbb nk tunggu yg laen kt uma kos...sampai nk kul 8 br gerak uma stacy...huhu..time kitorg sampai,stacy blom blek lg...dia g shopping untuk muzik2 final.....so kitorg pown g la beli kfc dlu...yg lg best,asal org sesat jer aku kene amik....dah la 1st-1st,nk tunjuk jln kt kak intan la konon,skali ngan aku2 sesat..hahahhhaha...nasib ade guard situ...huhu..pastu kene amik org lg dah xsesat dah.....dah mahir skit...siap dah bleyh hafal,dah boleyh tutup mata..hahaha....stacy sampai ade la dlm kul 10...ntah ape dia shopping kn ntah..huhu...xtaw la nape,asal dpn stacy jer aku segan...hahaha..tp btol,aku pown pelik...sbb terlalu menyanjung kowt..huhu...ade yg agak bangge sket la bile stacy ingat name aku,pelawa aku mkn...wakakakakakaka(hidung kembang,bangge)hahahhahaha.....pastu aku pown sental la ayam tuh..lg satu yg aku pelik gak...asal ade stacy jer aku mesti xlapar..haha..btol nie,klu kt uma ke,kt kedai ke,aku la raja mkn walaupon bdn aku kecik..huhu...tp dpn stacy,mkn skit plak aku..huhuhu....ajaib ajaib..huhu..lepak la sampai kul 12...pastu br la chow...bye stacy!!huhuhu


ramai gak mlm tuh..plus dgn kaum kerabat stacy lg..huhu



tgh lepak menunggu nih..stacy nie beli baju ke buat baju..hahaha



melayan kerenah bdk kecil(sinchan) nie..kene pomen basikal dia sket..nasib la aku bdk engineering..huhu


kose pown ske melayan sinchan nie..tp memang cute bdk2 kecil nie..huhu


okeyh...its mkn time!!!huhu...pelawa la anip stacy..huhu


walaupon time nie stacy agak comot sket,tp i tetep ske u..wakakakkakaa..perasan sgt nih..hahha~

2 comments:

Kos Serani said...

heh heh heh...ada juga pic aku enterframe ya...walaupun last sekali datang

hanif hisham said...

mesti ade kos..kos org penting
hehe