Saturday, December 13, 2008

ALAMAK!!!!!!FINAL SUDA????

WAHHHHHHHHHHH!!!!!!sungguh xpercaye aku.........memang aku seronok gila,stacy berjaye ke final muzik-muzik...berbaloi aku jerit paling kuat,perangai paling gila...haha~
aku gerak shah alam kul 4,walau pown bdk2 lain ckp jln jem,aku steady jer ikot jln puncak alam...huhu...xsampai sejam aku sampai....
tgk la aksi2 kitorng yg sampai awal...sampai kul 5,muzik2 start kul 9..ade labeyh 4 jam untuk ktorg berkeliaran..haha..sampai2 jer,straight aku main snuker ngan nik....kalah lg..haha...tp fight black gak la...abes tu,main boling plak....haha..nk membazir mase punye psl...abes main boling dah kul 7,troz g beratur plak sbb diorg ckp msk kul 7...tunggu punye tunggu,last2 kul 8.15 gak dpt masok..ntah pape ntah,janji melayu btol.. sementare tunggu tu,byk la bende ngarot kitorg buat...huhu...tangkap gambar la...gelak2 la..memang buat cm uma sendiri...nik tu siap sempat hilang g mkn lg...haha..aku nag capik g carik nik,siap tolong nik suapkn mknan dia..ahha...masok2 jer dlm sri pentas jer,kitorg block 3 baris tempat duduk...huhu...kt dlm tu la aku start jd gila...hahahaha....jerit cam gila...xpenah aku jerit2 camtu....huhu....start show stacy jer,troz jerit giler babi....memang siok ba perfomance stacy tu...hehe...sblom tu,nie aksi kitorg sblom dpt masok & bile dah dapat masok..huhu


beratur beratur.....nk masok kene beratur dlu...angkat,jatuh...angkat,jatuh..hahaha~












dah mcm ape...sorang tutup telinge(mia),sorang tutp mulut(nik),sorang tutup mata(capik) & aku tutup hidung....nia akal si casper la nie...hahaha~tp pic nie style..huhu









nik..kantoi.....hahaha....wa kena beb....haha...mr chubby yg seksi...wakakakaka~





~Ni mase kt dalam plak~

aku ngan adikku,hariz










~pasuhan pakar jerit~









Our pom pom gurl...xmenjln kn tugas pown..haha












persembahan stacy yg cukup mantap,bertenaga,powerfull dan memukau....






























memang terasa bahang kehangatan mlm tu buat stacy & stacy frenz..hehe..dah la diorg saje announce name stacy tu last..mane xtakot...diorg announce name komposer jer,kitorg dah kaw2 jerit & bgn...kitorg la yg paling havoc time tu....fanz lain xde cm kitorg..mlm tu memang mlm stacy n stacy frenz

















stacy,kak intan & ayah kak intan.....kak intan tu sampai dah xbetol gembira sgt..hehe...korang memang bagos!!!!!!



dah seronok sgt selepas abes sume..xbley control diri sume org..hahaha...sume saket tekak..hahaha









mkn time!!!!!!ade sponsor tu yg best tuh..hehe....happy aku mlm tu.....dah la sume satu kepale.....sume best.....1st time jumpe ramai yg satu kepale..hehe




















snap pic dlu sblom mkn...haha..aktiviti biasa kitorg...hehe...family stacy pown join kitorg...agak sporting diorg nie..hehe


















stacy pown join skali taw kitorg mkn..steady l astacy...troz aku kenyang..hahaha..sporting lah stacy nie...huhu

No comments: